Inloopochtend 1 november

Op 1 november hebben wij een inloopochtend voor belangstellenden voor onze school.

Lees verder

Schoolgids 2019-2020

De schoolgids voor het schooljaar 2019-2020 is te vinden op de website onder het kopje 'ouders'. Of via deze link

Lees verder

Start schooljaar!

We zijn weer begonnen! We wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe! 

Lees verder

Vakantierooster 2018-2019 te vinden op de website

Het vakantierooster is te vinden op de website. Onder het kopje ouders --> vakantierooster.

Lees verder

Kinderboekenweek 2018

Woensdag 3 oktober start de Kinderboekenweek met het thema 'Vriendschap'. Ook houden wij weer een kleedjesmarkt. In de nieuwsbrief volgt binnenkort de uitnodiging. Iedereen is van harte welkom! 

Lees verder

Jantje Beton

De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben de afgelopen twee weken loten van Jantje Beton verkocht. De helft gaat naar Jantje Beton om spelen voor iedereen mogelijk te maken. De andere helft is voor de school om het schoolplein nog leuker te maken!!! Binnenkort wordt het bedrag bekend gemaakt. We zijn benieuwd.

Lees verder

Schoolgids heeft een nieuw jasje

Onze schoolgids heeft een nieuw jasje gekregen. Ook is het nieuwe logo terug te zien op de voorkant van onze schoolgids.

Lees verder

KSG-dienst 11 februari

Komende zondag 11 februari is de KSG-dienst in de Bantsiliek. Iedereen is vna harte welkom. De dienst begint om 10.00 uur.

Lees verder

Vakantierooster 2017-2018

Het vakantierooster van 2017-2018 kunt u hier vinden.

Lees verder

Volg ons op Facebook

U kunt ons nu ook volgen op Facebook. Op onze Facebookpagina kunt u meekijken met alle leuke, maar ook leerzame activiteiten op De Schalmei!

Lees verder

Alles Kids gestart per 1 februari 2017

Het schoolgebouw heeft nieuwe bewoners. Kinderopvang Alles Kids is per 1 februari gestart.

Lees verder

Open dag

Woensdag 22 maart is de open ochtend. U bent van harte welkom om bij ons een kijkje te nemen.

Lees verder

Zending

We sparen tot de herfstvakantie voor een goed in Malawi. Rachelle van der Wal heeft contact met Arjan Pasma. Hij biedt hulpverlening aan in Malawi.

Lees verder

E-waste race

Groep 7/8 zamelt oude elektrische apparaten in. Heeft u iets liggen? Dan is het van harte welkom!

Lees verder

Nationaal schoolontbijt

We zijn ingeloot voor het nationaal schoolontbijt. Donderdag 12 november gaan we met alle kinderen op school ontbijten. U krijgt uiteraard binnenkort meer informatie,

Lees verder

Thema 'Vrijheid'

Afgelopen weken hebben we op school gewerkt aan het thema 'Vrijheid'. We begonnen met een woordweb: waar denk je aan bij vrijheid. De antwoorden waren heel verschillend en toch hetzelfde: oorlog, mening uiten, verjaardag vieren, kunnen doen wat je wilt, kindsoldaten, andere landen, militairen etc.

Lees verder

KiKa

Woensdag 4 februari was José Rijkaart van KiKa bij ons op bezoek om de cheque van 775 euro in ontvangst te nemen. De kinderen hadden een presentatie gemaakt en de kinderen konden vragen stellen.

Lees verder

Schoolbibliotheek

De schoolbibliotheek is elke dag geopend om 8.15 uur en om 15.00 uur. Op woensdag is de bibliotheek om 8.15 uur en 12.15 uur geopend.

Lees verder

Gelukkig 2015!

De Schalmei wenst iedereen een gelukkig en leerzaam 2015!

Lees verder

Informatieavond Voortgezet onderwijs in Creil

We vinden het belangrijk dat de ouders van de kinderen uit groep 8 goed geïnformeerd zijn over de scholen van het voortgezet onderwijs. Daarom organiseren wij samen met de scholen in Creil een informatieavond. Verschillende scholen uit het voortgezet onderwijs zullen een presentatie geven.    De ouders van de kinderen van groep 8 krijgen hiervoor nog een uitnodiging.

Lees verder

Groep 6 bezoekt de bibliotheek

Vandaag (woensdag 19 november) hebben we een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Er is van alles verteld over het plaatsingssysteem. De kinderen weten nu beter waar en hoe ze bepaalde boeken kunnen zoeken. We hebben een hele leuke speurtocht gedaan. Alle ouders die hebben gereden hartelijk dank!

Lees verder

Techniekochtend

De kinderen van de Schalmei zijn druk geweest met techniek.

Lees verder

Bloembollen planten

De kinderen hebben donderdag 23 oktober bloembollen in Bant geplant. Nu afwachten welke mooie kleuren er in het voorjaar te zien zijn.

Lees verder

Hulp gezocht!

Inmiddels heeft een moeder haar hulp aangeboden om te helpen bij het labelen van de schoolboeken op donderdag 13 november. Er wordt om 9.30 uur gestart. We zoeken nog een ouder die ons kan/wil helpen.

Lees verder

Nieuwe museumstukken

Er hangen weer mooie nieuwe kunstwerken in de school! Naar aanleiding van de kinderboekenweek hebben de nieuwe werkstukken te maken met het thema “Feest”. Van vlaggetjes tot overheerlijke taartjes, je zou er zo je tanden inzetten… Nog niet alles is klaar maar het begin is er!

Lees verder

Studiedag 22 oktober

Woensdag 22 oktober is er een studiedag. Het thema is de Kanjertraining. Alle kinderen zijn vrij.

Lees verder